AFVALLEN MET HYPNOSE

Hou je eetgedrag onder controle met een hypnose behandeling. 

Overgewicht kan een enorm probleem zijn. Het kan belemmerend zijn in het dagelijks leven en heeft op langer termijn ook gezondheidsrisico's. Met hypnose kunnen we een virtuele maagband leggen die je weerhoud om te veel te eten. Het heeft namelijk dezelfde eigenschappen als een echte maagband maar dan door een mentale knoop eerder dan een dure operatie en blijvende gevolgen die daarbij komen.

 

HOE WERKT AFVALLEN DOORMIDDEL VAN HYPNOSE?

1

KENNIS MAKEN

Het is belangrijk om even kennis te maken. Om uw eetgedrag te bepalen zullen er vooraf enkele zaken besproken moeten worden. Ook is het fijn om elkaar te leren kennen alvorens we beginnen aan een toch wat spannende behandeling voor sommigen.


2

DIEP IN TRANCE

We gaan in een tranceachtige toestand waarbij uw bewustzijn zich begeeft tussen wakker zijn en slapen in. U word begeleid naar een veilige en ontspannen visuele weerspiegeling van uw eigen gedachten. Voor sommigen is dit het bedenken dat u onderwater bent en alle rust die daar bij komt kijken. Voor een ander is dit een heide veld met bloemen waar de lucht helder blauw is. Het gaat erom dat u een toestand creëert waarin u zich veilig en gelukkig voelt.


3

POSITIEVE SUGGESTIES

Om het gevoel van rust, veiligheid en geluk te versterken geef ik positieve suggesties. Deze suggesties worden in deze tranceachtige toestand effectief opgenomen in het onderbewuste brein en u zult deze boost in positiviteit achteraf zeker merken.


4

HER-PROGRAMMEREN

Het is tijd om uw brein te her-programmeren. We gaan uw brein commando's geven en deze diep in uw onderbewustzijn planten. U zult dus ongemerkt deze commando's gaan opvolgen wanneer bepaalde situaties u triggeren om weer te gaan eten. Samen pakken we deze triggers aan door u positieve suggesties en commando's te geven omtrent uw eetgedrag.