WIL JIJ STOPPEN MET ROKEN?!


Heb jij ALLES al geprobeerd maar stoppen lukt niet

PROBEER HYPNOSE

Hypnose is een bewezen effectieve en zeer krachtige manier om uw brein te her-programmeren

VERGROOT UW STOPKANS!

U WILT STOPPEN MET ROKEN

Laat mij u helpen in dit moeilijke proces. Met de kracht van hypnose kan iedereen stoppen met roken! Dit is UW KANS om eindelijk vrij te zijn van deze vervelende verslaving.

HER-PROGRAMMEER HET BREIN

Met hypnose her-programmeren we het onderbewustzijn. Hier kunnen we het verlangen naar een sigaret blokkeren en laten verdwijnen. Niet langer dat onrustige gevoel wanneer u een poging doet om te stoppen. Je zult zien dat de dagen aan je voorbij gaan zonder ook maar te denken aan een sigaret.

 

HOE WERKT STOPPEN MET ROKEN DOORMIDDEL VAN HYPNOSE?

1

KENNIS MAKEN

Het is belangrijk om even kennis te maken. Om uw rookgedrag te bepalen zullen er vooraf enkele zaken besproken moeten worden. Ook is het fijn om elkaar te leren kennen alvorens we beginnen aan een toch wat spannende behandeling voor sommigen.


2

DIEP IN TRANCE

We gaan in een tranceachtige toestand waarbij uw bewustzijn zich begeeft tussen wakker zijn en slapen in. U word begeleid naar een veilige en ontspannen visuele weerspiegeling van uw eigen gedachten. Voor sommigen is dit het bedenken dat u onderwater bent en alle rust die daar bij komt kijken. Voor een ander is dit een heide veld met bloemen waar de lucht helder blauw is. Het gaat erom dat u een toestand creëert waarin u zich veilig en gelukkig voelt.


3

POSITIEVE SUGGESTIES

Om het gevoel van rust, veiligheid en geluk te versterken geef ik positieve suggesties. Deze suggesties worden in deze tranceachtige toestand effectief opgenomen in het onderbewuste brein en u zult deze boost in positiviteit achteraf zeker merken.


4

HER-PROGRAMMEREN

Het is tijd om uw brein te her-programmeren. We gaan uw brein commando's geven en deze diep in uw onderbewustzijn planten. U zult dus ongemerkt deze commando's gaan opvolgen wanneer bepaalde situaties u triggeren om weer te gaan roken. Samen pakken we deze triggers aan door u positieve suggesties en commando's te geven omtrent uw rookgedrag.

 

STOP MET ROKEN

Met de kracht van hypnose


80%

VERHOOGDE KANS


Stoppen met behulp van hypnose verhoogd uw kansen met 80%
150

BETAALBAAR


Een hypnose sessie kost u niet veel als u het vergelijkt met andere stop-methodes
2e

SESSIE GRATIS


Als u na de eerste sessie nog niet gestopt bent dan krijgt u gratis een herhaal afspraak.
10+

GESTOPTE ROKERS


Steeds meer mensen gaan de uitdaging aan met de hulp van Hypnose praktijk Samson

BEL NU: +31 626 336 707

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

1WERKT HYPNOSE OOK OP MIJ?
Hypnose kan een oplossing bieden voor 1 ieder die er voor open staat. Als jij de wilskracht hebt om te stoppen met roken dan ben je al een heel eind!
2VERLIES IK DE CONTROLE?
NEE, je verliest geen controle tijdens een hypnose behandeling. Zodra je een ongemakkelijk of onveilig gevoel hebt kun je gemakkelijk zelf de hypnose sessie beëindigen.
3WAT KAN IK VERWACHTEN?
Hypnose brengt je in een tranceachtige staat waarbij je vatbaar bent voor suggesties. Om te stoppen met roken behandelen we de drang naar een sigaret.
4WAT ALS IK NIET DURF?
Om je gerust te stellen er is niets engs aan hypnose. Het is te vergelijken met een vorm van meditatie. Je ontspant en bevind je in een toestand tussen slaap en wakker zijn in. Hier spreken we het onderbewustzijn aan.
5WAT KOST EEN BEHANDELING?
Een stoppen met roken behandeling kost u €150 euro en is vaak in 2 sessies succesvol. Maar we houden altijd rekening met 3 sessies voor een volledig geslaagde behandeling.
 

BEN JIJ KLAAR OM TE STOPPEN?!

NEEM DAN CONTACT OP EN GA DE UITDAGING AAN

STUUR EEN BERICHT

  naam

  Email

  Telefoon

  Uw bericht

  De praktijk


  Axelsestraat 151,
  4537 AH Terneuzen,
  Zeeland, Nederland

  Enkel op afspraak  +31626336707

  info@hypnosepraktijksamson.nl