VERWERK TRAUMA'S EN ANGSTEN

Of de combinatie van.. Met hypnose kunnen we het onderbewustzijn bereiken zonder daar directe gevolgen van te ervaren zoals trauma's of angsten.

De trance waarin we deze trauma's of angsten behandelen is geschikt om terug naar de oorzaak te gaan zonder de gevoelens die daar normaal bij komen kijken. Er word vanaf een ander perspectief gekeken naar een probleem en deze word vanaf de wortel behandeld om er voor te zorgen dat jij weer trauma of angst vrij bent.

VERWERK TRAUMA'S

Een trauma heeft vaak veel onnodige gevolgen in ons dagelijks leven. Kom tot de oorzaak met hypnose.

Samen gaan we terug in de tijd om te zien waar de oorzaak van de trauma ligt. Omdat we onder hypnose terug kunnen gaan naar deze herinnering zonder daar gevoelens of angsten bij te ervaren is het een krachtige manier om trauma's mee onder ogen te komen. 

OVERWIN ANGSTEN

Angsten en fobieën zijn goed te behandelen met hypnose omdat we triggers kunnen wegnemen en je brein kunnen her programmeren.

Ondanks de vele vormen waarin angst zich kan uiten is hypnose ten alle tijden een effectieve manier om deze angsten te verslaan. We her-programmeren het brein zodat de angst word vervangen door kalmte en rust. In sommige gevallen kunnen we zelfs de angst omzetten in zelfvertrouwen.

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

1

KENNIS MAKEN

Het is belangrijk om even kennis te maken. Ook is het fijn om elkaar te leren kennen alvorens we beginnen aan een toch wat spannende behandeling voor sommigen. Maar NIKS om je druk over te maken. Hypnose is een zeer ontspannen en veilige manier om iemand te behandelen.


2

DIEP IN TRANCE

We gaan in een tranceachtige toestand waarbij uw bewustzijn zich begeeft tussen wakker zijn en slapen in. U word begeleid naar een veilige en ontspannen visuele weerspiegeling van uw eigen gedachten. Voor sommigen is dit het bedenken dat u onderwater bent en alle rust die daar bij komt kijken. Voor een ander is dit een heide veld met bloemen waar de lucht helder blauw is. Het gaat erom dat u een toestand creëert waarin u zich veilig en gelukkig voelt.


3

POSITIEVE SUGGESTIES

Om het gevoel van rust, veiligheid en geluk te versterken geef ik positieve suggesties. Deze suggesties worden in deze tranceachtige toestand effectief opgenomen in het onderbewuste brein en u zult deze boost in positiviteit achteraf zeker merken.


4

HER-PROGRAMMEREN

Het is tijd om uw brein te her-programmeren. We gaan uw brein commando's geven en deze diep in uw onderbewustzijn planten. U zult dus ongemerkt deze commando's gaan opvolgen wanneer bepaalde situaties u doen herinneren aan een trauma of angst. Om een angst of trauma te verwerken zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor een blijvend resultaat.

MET DE KRACHT VAN HYPNOSE


KRIJG TERUG GRIP OP JOUW LEVEN.
OVERWIN ANGSTEN EN FOBIEËN
VERWERK TRAUMA'S