VERSLAVINGEN


Word verslavingen de baas met hypnose.
Een krachtige manier om uw onbewust zijn bewust te maken van uw wensen en doelen!

MIJN NAAM IS
GORDON SAMSON

Ik help u graag bij het verslaan van verslavingen!

Hypnose kan hulp bieden bij vrijwel alle verslavingen. Van roken, blowen of ander drugsgebruik tot koopverslavingen, eetverslavingen en ga zo maar door.
Ik geloof in de kracht van hypnose. Ik heb met eigen ogen gezien hoe het mensenlevens veranderd en ik help je daarom graag om dit ook te bereiken!

Wil jij ook de kracht van hypnose ontdekken?

Ontdek samen met mij de kracht van hypnose en STOP DE VERSLAVING.

HET IS STOPTOBER. DOE JIJ MEE?

VOORBEELDEN

Niet elke verslaving is het zelfde

 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

1

KENNIS MAKEN

Het is belangrijk om even kennis te maken. Ook is het fijn om elkaar te leren kennen alvorens we beginnen aan een toch wat spannende behandeling voor sommigen. Maar NIKS om je druk over te maken. Hypnose is een zeer ontspannen en veilige manier om iemand te behandelen.


2

DIEP IN TRANCE

We gaan in een tranceachtige toestand waarbij uw bewustzijn zich begeeft tussen wakker zijn en slapen in. U word begeleid naar een veilige en ontspannen visuele weerspiegeling van uw eigen gedachten. Voor sommigen is dit het bedenken dat u onderwater bent en alle rust die daar bij komt kijken. Voor een ander is dit een heide veld met bloemen waar de lucht helder blauw is. Het gaat erom dat u een toestand creëert waarin u zich veilig en gelukkig voelt.


3

POSITIEVE SUGGESTIES

Om het gevoel van rust, veiligheid en geluk te versterken geef ik positieve suggesties. Deze suggesties worden in deze tranceachtige toestand effectief opgenomen in het onderbewuste brein en u zult deze boost in positiviteit achteraf zeker merken.


4

HER-PROGRAMMEREN

Het is tijd om uw brein te her-programmeren. We gaan uw brein commando's geven en deze diep in uw onderbewustzijn planten. U zult dus ongemerkt deze commando's gaan opvolgen wanneer bepaalde situaties u triggeren om weer terug te vallen in uw verslaving. Samen pakken we deze triggers aan door u positieve suggesties en commando's te geven omtrent uw verslaving.

 

BEN JIJ KLAAR OM TE STOPPEN?!

NEEM DAN CONTACT OP EN GA DE UITDAGING AAN